Vijzels met een unieke gepatenteerde constructie

Vijzels met een unieke gepatenteerde constructie

Vijzels met een unieke gepatenteerde constructie


Vijzels met een unieke gepatenteerde constructie. Peeters Group heeft niet voor niets gekozen voor de slogan ‘The Dutch Innovators’. We blijven groeien, we blijven innoveren. We zijn erg trots op onze nieuwste innovatie; De vijzel met Lifetime Warranty.

We hebben een vijzel vervaardigd die niet alleen qua vorm uniek is, maar ook dusdanig ontworpen zodat deze een extreem lange levensduur heeft. Met onze jarenlange ervaring en nieuwe materialen en productiemogelijkheden ter beschikking, zijn we erin geslaagd een vijzel te produceren met levenslange garantie, ofwel Lifetime Warranty. Wat verstaan we onder Lifetime Warranty? De garantie duurt net zo lang als de te verwachten levensduur van de mengwagen.

De unieke vijzelconstructie zorgt voor een optimale menging. De slanke vijzelkolom in combinatie met de gestroomlijnde messen, zorgen voor perfecte versnijding van de gewassen met een minimum aan weerstand. Hierbij is er minder vermogen nodig, dus minder brandstofverbruik. De extra uitwerper zorgt voor een gelijkmatige dosering bij het uitdragen van het voer. Dit alles, in combinatie met de zeer zware planetaire aandrijving met onderhoudsvrije lagering, resulteert in lage operationele kosten en een hoge betrouwbaarheid.

Meer informatie over onze Peecon Biga Longlife Series, de unieke vijzels met Lifetime Warranty leest u in onze nieuwe digitale brochure. Download de brochure hier!