Peecon voermengwagens

Peecon: solide, innovatieve en scherp geprijsde landbouwmachines

Peecon voertechniek

De voertechnieken van Peecon zijn innovatieve oplossingen voor de veehouderij. Het merk Peecon is dan ook een welbekend merk onder de landbouwmachines. Met een volledige productie in onze eigen fabriek in Etten-Leur, zijn wij dé lokale verkoper van landbouwmachines in Nederland.

Peecon is één van de toonaangevende merken van Peeters Group. Naast Peecon machines, ontwikkelen én produceren wij ook machines voor de landbouw onder de merken:

Download onze prijslijst

Landbouwmachines van Peecon

De landbouwmachines van Peecon segmenteren we onder drie categorieën:

 1. Voertechniek (Biga)
 2. Mest- en Transporttechniek
 3. Klein materieel

Mest- en Transporttechniek

Onder de mest- en transporttechniek machines kennen we: Zodebemestertanks, Gronddumpers, Sleufkouterbemeste, Zodebemester, Bouwlandbemester, Kipwagen etc.

 

Klein materieel

Daarnaast bieden we diverse kleine materialen en uitbreidingen van uw Peecon landbouwmachines aan op onze Peecon productpagina. Denk bijvoorbeeld aan transportbakken, weideslepen, kipbakken, palletdragers, ga zo maardoor. Mocht u meer willen weten over een specifiek product of graag persoonlijk advies ontvangen? Neem dan gemakkelijk contact met ons op. Het team van professionals helpt u graag verder!

Getrokken voermengwagen
Getrokken voermengwagen

Biga voermengwagen

De voermengwagens van Peecon bieden al jaar en dag kwaliteit en betrouwbaarheid en zorgen voor bedrijfszekerheid. Met een voermengwagen zorg je voor een perfect homogeen gemend rantsoen voor uw vee.

Bekijk alle Biga voermengwagens

Mesttechniek

De Peecon Mesttechniek modellen kenmerken zich door een eenvoudige, maar zeer degelijke bouw. De tanken zijn gebouwd op een zéér robuust, zelfdragend kokerchassis. De tanken worden aan de binnen- en buitenzijde verzinkt, dit geeft de tank een langere levensduur.

Bekijk alle mesttechniek machines

Transporttechniek

De Peecon transporttechniek modellen zijn ontworpen voor het zware werk. Zo zijn alle modellen voorzien van een robuust en stabiel kokerchassis. De bakken hebben standaard een bodemdikte van 6mm en de wanden zijn vervaardigd uit 4mm. Deze garanderen de duurzaamheid en uitermate goede prestatie onder zware omstandigheden.

Bekijk alle transporttechniek machines

Klein materieel

Daarnaast bieden we diverse kleine materialen en uitbreidingen van uw Peecon landbouwmachines aan op onze Peecon productpagina.

Bekijk al het klein materieel
Peecon voermengwagen succesverhaal
Peecon voermengwagen

“10% meer melkopbrengst dankzij Peecon topliner”

Dries Sweep

Landbouwbedrijf Sweep

Tijs Vissers Voermengwagen

“Perfectie in loonvoeren met de Peecon Biga mengwagen”

Tijs Visser

Geschiedenis van Peecon

Ons verhaal start in 1973. Het jaar waarin Piet Peeters Tractorhandel de Bloken startte in een kleine werkplaats in Achtmaal. Nu bijna 50 jaar later produceert Peeters Group in maar liefst 4 productielocaties in Nederland. Het merk Peecon, PEEters CONstructie, is in 1982 ontstaan. Zoon Dannie in 1987, zijn eerste Peecon giertank op schaalmodel ontwierp op 16-jarige leeftijd. Die even later verscheen als de allereerste Peecon giertank, op ware grootte. 

In de jaren erna volgenden steeds meer en meer landbouwmachines onder het merk Peecon. Met nu een compleet gamma aan machines die allen geproduceerd worden in ons eigen land.

Voermengwagens bij koeien

Uw eigen Peecon machine samenstellen

Configureer nu zelf uw Peecon machine. Kies uit alle beschikbare opties en stel uw eigen Peecon Biga voermengwagen samen. Zo weet u zeker dat uw Peecon machine helemaal past bij uw wensen.

  • Directe indicatie van de totale brutoprijs voor de machine
  • Bepaal zelf kleur, verlichting en meer
  • Direct inzicht in de prijs per optie
  • Download gratis uw configuratie
Configureer nu uw eigen Peecon machine

Onze voordelen

Download onze brochures

Peecon machines zijn zeer betrouwbare machines. Onze machines evenaren elke dag weer de kwaliteit. Dit geeft bedrijfszekerheid aan u als ondernemer. Voor elke boer hebben wij de beste oplossingen, van voermengwagens, mest- en transporttechnieken tot aan klein materiaal. Benieuwd naar onze machines? Bekijk de hier alle machines of ga langs bij een van onze dealers.

Wij hebben wereldwijd dealers van Peeters Group

Zoekt u een dealer bij u in de buurt? Bekijk hier ons dealernetwerk wereldwijd en bij u in de buurt.

Bekijk onze dealers