Vleeskalverenbedrijf Vandeperre

Al ruim 30 jaar is het vleeskalverenbedrijf van Katrien Vandeperre gevestigd in Turnhout, België. Na het overlijden van haar vader nam zij samen met haar moeder en het gezin de boerderij over.

Met ondertussen een nieuwe stal, die ook alweer 1,5 jaar in gebruik is, zet de familie Vandeperre de werkzaamheden door als één groot gezin. Dag in en dag uit worden 1852 vleeskalveren verzorgd. Deze 1852 vleeskalveren worden verdeeld over 2 stallen. Een nieuwe stal en een oudere stal. De vleeskalveren worden hier onderverdeeld op leeftijd.

De Compact Loader van Pitbull is dé ideale hulp voor zware klussen

‘Ik kan vlot en eenvoudig werken met de Pitbull Compact Loader, zeker vrouwvriendelijk dus!’

Katrien runt samen met haar moeder het bedrijf. Soms springt iemand bij zodat haar moeder dan de rol van oma op zich mag nemen. Verder zijn het vooral de twee dames die hard werken met hun vleeskalveren. Een machine die het zware werk kan verlichten is in het geval van twee werknemers een echte must.

‘De service, communicatie en de machines zijn van hoge kwaliteit.’

Vandeperre is zeer te spreken over de samenwerking met Verberk / Vliebo, haar vaste Pitbull dealer. De Pitbull Compact Loader kan voor veel verschillende soorten werkzaamheden ingezet worden. Zo kan je denken aan het verschuiven en verdelen van het voer en het vervoeren en verplaatsen van zware objecten. Met een lage zithoogte en het lage dak kan er ook optimaal binnen gewerkt worden.

 

Gericht op de toekomst!

Familieboerderij Vandeperre is een bedrijf dat zich richt op de toekomst. Met een chemische luchtwasser reduceren zij het gehalte aan ammoniak in de nieuwe stal. Hierin zij zijn de eerste en enige in heel België!

Met een blik op de toekomst wordt ook het werken op de boerderij steeds moderner en meer geautomatiseerd. Het gebruiken van onder andere de Compact Loader van Pitbull maakt het dagelijkse werk een stukje lichter en veel efficiënter.