Wij zijn Peeters Group

Peeters Group staat voor solide, innovatieve en scherp geprijsde landbouwmachines. Ons verhaal start in 1973. Het jaar waarin Piet Peeters Tractorhandel de Bloken startte in een kleine werkplaats in Achtmaal. Nu bijna 50 jaar later produceert Peeters Group in maar liefst 4 productielocaties in Nederland: voermengwagens, machines voor mest- en transporttechniek, kipwagens en gronddumpers, divers klein materieel, een uitgebreid gamma akkerbouwmachines en het nieuwste paradepaardje; de compact loaders.

 

Innovatie staat centraal in onze organisatie. Wij zijn the Dutch innovators. Al sinds de start in 1973 denken we continue in verbeteringen. Elke dag beter worden zit in ons DNA. Dit doen we met maar één doel: Het leven van boeren eenvoudiger maken met innovatieve oplossingen en machines. Via een wereldwijd dealer- en servicenetwerk vinden de machines hun weg naar de beste agrarische en industriële bedrijven over de hele wereld.

 

Onze producten voeren we onder 3 merken: Peecon, Tulip en Pitbull. Dagelijks werken meer dan 170 collega’s aan onze machines. Kortom Peeters Group staat voor kwaliteit en service. Ook na bijna 50 jaar, tientallen prijzen en onderscheidingen en ruim 500 unieke machines in ons productgamma, zijn we nog lang niet klaar. We blijven groeien, we blijven innoveren.

 

Wij zijn Peeters Group – The Dutch Innovators.

Al bijna 50 jaar vakkennis met een glimlach

Bekijk onze historie

Ruim 170 specialisten staan dagelijks voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste machine. Of het nu gaat om voermengwagens, tanken, gronddumpers, klein materieel, akkerbouwmachines of compact loaders, onze mogelijkheden zijn eindeloos.

Het team van Peeters Group staat klaar om te helpen met al uw vragen over onze producten en diensten. Voor elke discipline hebben we de juiste vakmensen in huis. Specialisten met jarenlange vakkennis die precies weten waarmee we het leven van onze klanten eenvoudiger kunnen maken.

Bekijk direct ons complete aanbod landbouwmachines. Hier vindt u alle technische gegevens, praktische informatie en zelfs de mogelijkheid om uw machine zelf samen te stellen in onze eigen machine configurator.

The Dutch innovators

Maak kennis met onze gemotiveerde en gespecialiseerde professionals en neem een kijkje in het bedrijf.

Bekijk ons team

Onze vacatures

Wil jij samenwerken met onze klanten en collega’s? Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe, inspirerende personen.

Bekijk onze openstaande vacatures.