Agritechnica 2023 in Hanover

Het is met groot genoegen dat wij aankondigen dat Peeters Group van 12 tot en met 18 november 2023 aanwezig zal zijn op de prestigieuze Agritechnica beurs in Hannover, Duitsland. Dit jaar presenteren wij met trots onze nieuwste innovaties van onze twee vooraanstaande merken, Peecon en Pitbull, aan het internationale publiek.

U kunt ons vinden op de volgende stands:

Pitbull in Hal 06, Stand 06B45 Onze nieuwste generatie elektrische Pitbull compact loaders breidt uit. Ontdek de nieuwe modellen en ervaar een spectaculaire Pitbull-showcase op onze stand!

Peecon in Hal 21, Stand 21A18 Op de beurs toont Peecon een unieke Biga voermengwagen; de Biga 70m3. De grootste voermengwagen van de wereld zal namelijk afreizen naar de beursvloer! Bekijk dit prachtexemplaar op onze stand.

Mis deze kans niet om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van landbouwtechnologie te verkennen en om onze twee toonaangevende merken van dichtbij te zien. Ons team staat te popelen om met u te praten en al uw vragen te beantwoorden. We kijken ernaar uit u te verwelkomen op de Agritechnica beurs 2023 in Hanover!

Voor meer informatie en het plannen van uw bezoek kunt u de website van Agritechnica raadplegen en onze hal- en standnummers bekijken. We zien u graag in Hannover!