Heavy Duty Cargo Gronddumper

Peeters Group geeft gehoor aan de vraag uit de markt: Maak voor ons de zwaarst mogelijke gronddumper voor alle extreme werkzaamheden! Aanbestedingen en projecten moeten steeds sneller maar toch betaalbaar uitgevoerd worden. Hierdoor is er in de grondwerk sector vraag naar een betrouwbare groot volume dumper die de extreme omstandigheden aan kan. Deze uitdaging zijn we natuurlijk aangegaan.

Krachtig, onverwoestbaar, veilig met een uitstekende wegligging!

Peeters Group lanceert een nieuw model gronddumper, de zwaarste in de markt. Zowel op technisch als op optisch vlak blinkt deze uit. De 3-assige gronddumper is verkrijgbaar in de uitvoeringen Cargo 27000 en Cargo 27000XL voor nog meer laadvolume. Kwalitatief zijn deze gronddumpers de meest robuuste in de markt, geschikt voor het zwaarste veldwerk en sneltransport. Er is gekozen voor een extra zware gesloten kokerprofielconstructie boven in de Hardox bak, de bak is hierdoor extreem sterk. Met deze constructie maken we het verschil !

Cargo 27000 en 27000XL Heavy-Duty

De machine is compleet in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Er is gebruik gemaakt van enkel A-merk componenten zoals BPW, Hardox en Wabco. Optioneel worden de dumpers uitgevoerd met Tridec en Mobil Elektronik. Door de unieke disselophanging trekt de machine ook erg licht in de zwaarste omstandigheden. Met de goedkeuring van de lokale autoriteiten worden de gronddumpers uitgeleverd met maximale remcapaciteit en gewichtstoelating. Ons complete aanbod Cargo Gronddumpers is te vinden op de website.

Interesse?

Wij willen u graag goed informeren, mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op of met één van onze dealers.