Heavy Duty Cargo Gronddumper

Peeters Group geeft graag gehoor aan de vraag uit de markt: Maak voor ons de zwaarst mogelijke gronddumper voor alle extreme werkzaamheden! Aanbestedingen en projecten moeten steeds sneller en makkelijker maar toch betaalbaar uitgevoerd worden. Hierdoor is er in de grondwerk sector vraag naar een betrouwbare groot volume dumper die de extreme omstandigheden aan kan. Deze uitdaging zijn we natuurlijk aangegaan met een krachtig nieuw resultaat! 

Krachtig, onverwoestbaar, veilig met een uitstekende wegligging!

De Peeters Group lanceert een nieuw model gronddumper, de zwaarste in de markt. Zowel op technisch als op optisch vlak blinkt deze uit. De 3-assige gronddumper is verkrijgbaar in de verschillende uitvoeringen voor nog meer laadvolume. Dit zijn de Cargo 27000 en Cargo 27000XL. Op het gebied van kwaliteit zijn deze gronddumpers de meest robuuste in de markt, geschikt voor het zwaarste veldwerk en sneltransport. Er is gekozen voor een extra zware gesloten kokerprofiel constructie boven in de Hardox bak, de bak is hierdoor extreem sterk. Met deze constructie maken we het verschil op alle vlakken !

De peecon heavy duty gronddumper

Cargo 27000 en 27000XL Heavy-Duty gronddumper

De machine is compleet in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd. Er is gebruik gemaakt van enkel A-merk componenten zoals BPW, Hardox en Wabco. Optioneel worden de grond dumpers uitgevoerd met Tridec en Mobil Elektronik. Door de unieke dissel ophanging trekt de machine ook erg licht in de zwaarste omstandigheden. Met de goedkeuring van de lokale autoriteiten worden de gronddumpers uitgeleverd met maximale remcapaciteit en maximale gewichtstoelating. Ons complete aanbod Cargo Gronddumpers is te vinden op de website.

Interesse?

Heeft u interesse gekregen? Bekijk ons hele aanbod van de Cargo Gronddumpers. Wij willen u graag goed informeren voor dat u deze investering doet, mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op of met één van onze dealers. Zo krijgt u alle informatie rondom de gronddumpers.