Najaarsacties bij Peeters Group

Dit najaar zijn er mooie najaar acties op o.a. de Biga Topliners, Tulip Roterra en de Pitbull Compact Loader machines. Tevens hebben we ook een mooie najaar actie op complete messensets voor uw voermengwagen. Profiteer nu van deze mooie aanbiedingen of neem contact op met uw accountmanager voor vrijblijvend advies op maat.

Big Topliner package deal

Door onze optimale en geavanceerde manier van produceren van de Biga Topliner, kunnen wij deze tegen een scherpe prijs aanbieden en snel leveren.

De voergmengwagens hebben 2 vijzels met een maximale capaciteit van 7600 KG. Hierdoor kunnen de voermengwagens veel voer mengen en krijgt uw vee goed gemengd eten.

Profiteer nu van onze package deal!

Bij aankoop van een van de twee voermengwagens krijgt u hier een waardecheque bij van maar liefst 1500 euro! Deze cheque kan niet alleen worden besteed bij de Peecon voermengwagens, deze kan ook worden besteed bij onze andere machines van Tulip of Pitbull.

Interesse? Neem direct contact op met ons op.

Deze actie is geldig van 20 oktober t/m 31 december 2020.

 

Tulip roterra jubileumactie

Lelyterra bestaat al meer dan 50 jaar! Al tientallen jaren produceren en verkopen wij rotorkopeggen onder het merk Tulip.

In 2001 is de akkerbouwlijn Lely hernoemd naar Tulip. Dit merk zal nu wereldwijd worden gebruikt. Met de extra zware materialen en dikke lassen zorgen wij voor de kwaliteit. Mocht er toch iets kapotgaan, geen zorgen. Alle onderdelen kunnen worden nabesteld. Zelfs jaren later! Daarnaast hebben wij een groot servicenetwerk. We werken samen met de beste lokale dealers wereldwijd.

Om deze mijlpaal te vieren, worden er maar 50 speciale jubileummodellen gebouwd. Ze zullen aantrekkelijke voorwaarden hebben zoals een inruilkorting van wel €1000 per meter.

Interesse? Neem direct contact op met ons op.

Deze actie geldt zolang de voorraad strekt.

Pitbull Compact Loader vrij overstappen naar elektrisch actie

Bij een aankoop van een van de Pitbull Compact Loaders met een standaard verbrandingsmotor, krijgt u de komende 12 maanden de mogelijkheid om over te stappen naar een duurzame elektrische Pitbull. Deze elektrische compact loader heeft maar een maximale afschrijving van €250 per maand en is net zo krachtig.

De Pitbull Compact Loaders kunnen worden geconfigureerd in de nieuwe configurator. Deze is beschikbaar in maar liefst 4 talen. De Pitbull Loaders hebben een hefvermogen van 1800 tot 2700 kilo en verschillende aanbouw delen. Hierdoor kan de compact loader voor veel verschillende doeleinden worden gebruikt.

De nieuwe elektrische compact loader heeft een vermogen van maar liefst 50 pk. Door deze elektrische motor met zoveel vermogen is deze Pitbull even krachtig als de loader met een verbrandingsmotor.

Interesse? Neem direct contact op met ons op.

Vervang tijdig de snijmessen om de meng- en snijcapaciteit optimaal te behouden

Gemiddeld gezien moeten messen om de 1 à 2 jaar worden vervangen. Als u de messen van uw voermengwagen niet tijdig vervangt met nieuwe messen, dan kan de meng- en snijcapaciteit verminderen en werkt de machine niet meer optimaal. Om dit te voorkomen bieden wij een speciale actie met een complete messenset voor uw voermengwagen.

Complete messenset voor een 1 vijzelige voermengwagen:

  • 4 grote messen
  • 17 kleine messen
  • Bevestigingsbouten en moeren
  • 1 zeer krachtige vijzelmagneet

Complete messenset voor een 2 vijzelige voermengwagen:

  • 8 grote messen
  • 34 kleine messen
  • Bevestigingsbouten en moeren
  • 1 zeer krachtige vijzelmagneet

Deze actie is geldig t/m 28 februari 2021. Het aantal grote en kleine messen kan afwijken per type machine. Onze messen en vijzelmagneten zijn ook te gebruiken voor diverse andere merken voermengwagens.

Interesse? Neem direct contact op met ons op.