Succesvolle lancering van de nieuwe Biga Topliner Mammoet

Topliner-mammoet

Vol trots presenteren wij u de nieuwste voermengwagen van Peecon: De Biga Topliner Mammoet! Peeters Group heeft haar succesvolle lijn met Topliner voegmengwagens nu uitgebreid met een XXL variant met 3 vijzels en een capaciteit van maar liefst 33m3. Lees hieronder meer over deze nieuwe voermengwagen. 

Marktintroductie 2020

In 2020 is de nieuwste Peecon Topliner Voermengwagen, genaamd de Biga Topliner Mammoet, geïntroduceerd. Deze nieuwe en moderne voermengwagen is ontworpen om nog efficiënter grotere hoeveelheden voer te mengen en de tijdsduur van het mengen en voeren te verlagen. De Topliner Mammoet heeft een capaciteit van minimaal 27m3, maar kan uitgebreid worden tot maar liefst 33m3 door middel van een rubberen en/of stalen extensie. Met deze capaciteit kan men efficiënt 12.000KG voer mengen. Dankzij de 3 unieke double action vijzels wordt dit voer tot een homogeen resultaat gemengd.

De eerste leveringen van de Biga Topliner Mammoet

De nieuwste Topliner Mammoet is nu klaar voor de verkoop en direct een succes! Sterker nog, de eerste machines zijn al op transport richting dealers in Denemarken en Nederland. Bij aankomst in Denemarken en Nederland zullen de Mammoet voermengwagens direct doorgaan naar de boer. Op de Facebookpagina van Peecon volgt u het transport en het eerste gebruik van de boer met de Mammoet voermengwagen van Peecon.

Online configurator

Door middel van de online configurator kunt u zelf snel en eenvoudig uw maatwerk Biga voermengwagen samenstellen. U kunt zelf bepalen welke accessoires en specificaties u belangrijk vindt en deze vervolgens toevoegen in de configurator aan uw machine. De nieuwe Biga Topliner Mammoet is nu óók beschikbaar in de configurator. Het unieke aan de configurator van Peeter Group is de gebruiksvriendelijkheid, overzicht en de snelheid waarmee de boer zelf de machine kan samenstellen. Dus ook de Biga Topliner Mammoet. Configureer nu zelf uw eigen Biga Topliner Mammoet voermengwagen.