Succesvolle lancering van de nieuwe Biga Topliner Mammoet

Topliner-mammoet

Vol trots presenteren wij u de nieuwste voermengwagen van Peecon: De Biga Topliner Mammoet! Peeters Group heeft haar succesvolle lijn met Topliner voegmengwagens nu uitgebreid met een XXL variant met 3 vijzels en een capaciteit van maar liefst 33m3. Lees hieronder meer over deze nieuwe voermengwagen. 

Marktintroductie 2020

In 2020 is de nieuwste Peecon Topliner Voermengwagen, genaamd de Biga Topliner Mammoet, geïntroduceerd. Deze nieuwe en moderne voermengwagen is ontworpen om nog efficiënter grotere hoeveelheden voer te mengen en de tijdsduur van het mengen en voeren te verlagen. De Topliner Mammoet heeft een capaciteit van minimaal 27m3, maar kan uitgebreid worden tot maar liefst 33m3 door middel van een rubberen en/of stalen extensie. Met deze capaciteit kan men efficiënt 12.000KG voer mengen. Dankzij de 3 unieke double action vijzels wordt dit voer tot een homogeen resultaat gemengd.

De eerste leveringen

De nieuwste Biga Topliner Mammoet is klaar voor de verkoop! Sterker nog, de eerste machines zijn al op transport richting dealers in Denemarken en Nederland. Bij aankomst zullen de Mammoet voermengwagens direct doorgaan naar de boer. Op de Facebookpagina van Peecon volgt u het transport en het eerste gebruik van de boer.

Online configurator

Door middel van de online configurator kunt u zelf snel en eenvoudig uw maatwerk Biga Topliner Mammoet samenstellen. U kunt zelf bepalen welke accessoires en specificaties u belangrijk vindt en deze vervolgens toevoegen in de configurator aan uw machine. De nieuwe Biga Topliner Mammoet is nu óók beschikbaar in de configurator. Configureer nu zelf uw eigen Biga Topliner Mammoet voermengwagen.