Peeters Group Occasions

 

De occasions van Peeters Group blijven van de goede kwaliteit zoals u gewend bent van ons. Doordat veel boeren groeien, nemen ze een nieuwe grotere voermengwagen, bemestertank of gronddumper. De oude landbouwmachines worden dan als tweedehands aangeboden.

Bent u op zoek naar een gebruikte landbouwmachine van hoge kwaliteit? Bekijk dan ons volledige aanbod gebruikte machines. Heeft u vragen over een machine? Ons verkoopteam staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden.

T: +31 (0)76-504 6666
E: info@peetersgroup.com

3 merken in occasion

Peeters Group heeft verschillende merken onder zich. Dit zijn Peecon, Tulip en PitbullDeze 3 merken produceren voermengwagens, mest- en transporttechniek, grote kipwagens en compact loaders. Elke dag werken er meer dan 170 collega’s aan deze machines om ze de echte kwaliteit te geven die wij ook garanderen. Heeft u snel een vraag? Neem direct contact met ons op!

Telefoonnummer: +31 (0)76-504 6666
E-mailadres: info@peetersgroup.com

 

Peecon

Peecon het merk van de voermengwagens, bemestertanks en gronddumpers. De inhoud van de voermengwagens verschilt enorm. Zo hebben wij voor kleine boeren voermengwagens met een inhoud van 6 m3 en voor de grote boeren voermengwagens van 80 m3. Verder is er ook een groot aanbod in occasions van de bemestertanks, mesttechniek en gronddumpers.

 

Tulip

Het merk voor de akkerbouwmachines is Tulip. Het merk heeft een breed scala van de akkerbouwmachines. Denk hierbij aan rotorkopeggen, schijveneggen, kunstmeststrooiers en nog veel meer.

 

Pitbull Compact Loaders

De Pitbull Compact Loaders zijn onmisbaar in elke onderneming. Onze compact loaders hebben extra aandacht voor de veiligheid, kwaliteit en de kracht. Doordat het een compacte en wendbare machine is, is deze ideaal voor nauwe ruimtes.

Wij helpen u graag met uw occasion!

Het team van Peeters Group staat klaar om te helpen met al uw vragen over onze producten en diensten. Bel of mail ons via onderstaande contactgegevens en wij nemen z.s.m contact met u op.