Peecon voermengwagen succesverhaal

Voor elk rantsoen een geschikte mengwagen

De grootste variatie aan verticale voermengwagens

De Biga verticale voermengwagen is al 25 jaar wereld­wijd een succes. Onze voermengwagens bieden al jaar en dag kwaliteit en betrouwbaarheid en zorgen voor bedrijfszekerheid. Mengwagens van 3m³ tot wel 80m³ op de grootste melkveebedrijven ter wereld zorgen dagelijks voor een perfect gemengd rantsoen.

 

Uw oplossing op maat kiest u eenvoudig met onze nieuwste brochure

Om onze kersverse brochure samen te stellen heeft een team van engineers, verkopers en marketingmedewerkers de koppen bij elkaar gestoken. We geven u beknopt een eerste indruk over welke voermengwagen uit ons uitgebreide gamma het beste bij uw werkzaamheden aansluit. Wellicht onze Biga Future modellen, die al 25 jaar ontelbare koeien blij hebben gemaakt met goed mengvoer. Of onze Biga Topliner, zeer aantrekkelijk in prijs én levertijd! Vul hieronder het formulier in en ontvang vrijblijvend onze gratis brochure in uw mailbox.

 

Iedere dag het beste rantsoen voor uw dieren. Dat is waar we voor staan!

Wij blijven groeien en innoveren. Onze voermengwagens zijn voorzien van de nieuwste ontwikkelingen en technieken om te zorgen voor een perfect homogeen gemengd rantsoen. Al onze machines ontwikkelen en produceren wij in onze vestigingen in Nederland.

We hebben voor alle rantsoenen en te mengen producten de beste oplossing. Dit door een variatie aan mogelijkheden in machines en aandrijvingen. Ons trouw dealernetwerk kan samen met u kijken naar de best passende oplossing.

 

 

Het stopt niet bij voermengwagens

Wij staan voor innovatie. Naast voermengwagens biedt Peeters Group een complete collectie aan landbouwvoertuigen met de drie merken Peecon, Pitbull en Tulip; van bemestertanken tot kipwagens en haaksystemen, van kunstmeststrooiers tot mini-shovels. Op deze website vindt u brochures en product sheets met alle technische informatie. Ons team vertelt u graag meer over de mogelijkheden en oplossingen die Peeters Group u kan bieden. U wilt graag een keertje om tafel voor een Peecon, Pitbull of Tulip machine? Stuur ons een mailtje en we plannen graag een gesprek in!

Wij helpen u graag!

Het team van Peeters Group staat klaar om te helpen met al uw vragen over onze producten en diensten. Bel of mail ons via onderstaande contactgegevens en wij nemen z.s.m contact met u op.

Download de meest recente prijslijsten van Peecon, Tulip en Pitbull.

Prijslijsten

Bekijk onze productsheets

Productsheets