Pitbull Compact Loader

De krachtigste, compactste en veiligste mini shovel in zijn soort!

Pitbull Compact Loader
Mini Shovel

De Pitbull Compact Loader is uniek in zijn soort. De machine wordt volledig in Nederland geproduceerd in onze hypermoderne fabriek in Etten-Leur. We gebruiken enkel de beste A-merk componenten om de beste kwaliteit te waarborgen. Dit zorgt voor lage operationele kosten, een lange levensduur en een hoge waardevastheid. De Pitbull Compact Loader is dé perfecte hulp voor zware klussen in kleine ruimtes. De Pitbull wordt geproduceerd in onze nieuwe fabriek van 7000m². Zo bevatten onze Pitbull machines standaard 12 ton Dana Spicer assen, ROPS/FOPS veiligheidsdak, een unieke P-Z giek en nog veel meer.

Stel nu zelf uw Pitbull mini shovel samen

Configureer nu zelf uw Pitbull Compact Loader. Kies uit alle beschikbare opties en stel uw eigen Pitbull Compact Loader samen. Zo weet u zeker dat uw Pitbull helemaal past bij uw wensen.

 • Directe indicatie van de totale brutoprijs voor de machine
 • Bepaal zelf kleur, vermogen, verlichting en meer
 • Direct inzicht in de prijs per optie
 • Download gratis uw configuratie
Configureer uw Pitbull Compact Loader

Pitbull X24 Compact Loaders

De Pitbull X24 mini shovel is uitermate geschikt voor werkzaamheden in oude stallen of wanneer lage ruimten gepasseerd dienen te worden. Door zijn compacte en lichte design is deze machine uitermate geschikt voor het gebruik op locatie. Het lage gewicht heeft geen belemmering op het vervoeren van de machine.

Bekijk Pitbull X24 mini shovel

Pitbull X27 Compact Loaders

De Pitbull X27 minishovel is een stabiele en wendbare wielladers met zeer comfortabele zit. De machine is aan 2 kanten te bestijgen waardoor deze machine uitermate geschikt is voor de gebruiker die vaak op en af moet stappen. De kracht in combinatie met de toegankelijkheid en comfort maken dit de ideale allrounder.

Bekijk Pitbull X27 mini shovel

Pitbull X28 Compact Loaders

De pitbull X28 mini shovel is de krachtpatser uit onze Pitbull serie. Deze krachtige wiellader is met een gewicht van 2800kg de grootste Pitbull Compact Loader. Hiermee is de X28 ideaal voor zware klussen met waarbij serieuze gewichten verplaatst dienen te worden. Kortom de Pitbull X28 biedt gegarandeerd succes

Bekijk Pitbull X28 mini shovel

Pitbull Compact Loader Elektrisch

Nieuw in de Pitbull serie is de Elektrisch aangedreven Pitbull. De Elektrisch Pitbull Compact Loader wordt gevoed door robuuste LiFePo4-batterijen 96V met uitzonderlijk lange actieradius. Standaard voorzien van een 220V lader, maar uit te breiden naar een 380V snellader. Hiermee gaat u van 0 tot 25 km/u volledig traploos.

Bekijk Pitbull Elektrisch mini shovel

Standaarduitvoering Pitbull Compact Loader

Standaard zijn onze Pitbull Compact loader uitgerust met de volgende opties.

 • – 12.000 kg Dana Spicer assen met 100% Sper op de vooras met open differentieel op de achteras
 • – Schakelbare sper-functie / olielamellenrem geïntegreerd in de vooras / elektrische handrem
 • – X27 – 36: aandrijfmotor met vast slagvolume, X27 – 45: variabele aandrijfmotor
 • – Doorlopende cardanas
 • – Hydrostatische aandrijving
 • – 450 bar Linde hogedruksysteem
 • – Arbeidshydroliek met een max. opbrengst van 50 l/min
 • – Hydraulische snel-wissel
 • – IBT koeler
 • – Grondbak
 • – ROPS/FOPS veiligheidsdak
 • – Trelleborg 400/50-15 T463 banden
 • – Gespoten in Pitbull rood, chassis in Pitbull grijs
header Klep

“De Pitbull is een betrouwbare partner tijdens al het dagelijkse werk”

Hein Strootman

C.J. Klep BV

Dit is waarom bedrijven kiezen voor een Pitbull Compact Loader

P-Z giek

Unieke giekconstructie die door gebruik van P en Z kinematica zowel een hoge uitbreekkracht als een optimale parallelheffing heeft. Deze zorgt ook voor een uitzonderlijke reikwijdte.

Uitvalbeveiliging

Gepatenteerde uitvalbeveiliging, door middel van een schuifconstructie blijft deze altijd binnen de machine. Geen last meer van uitzwaaiende beugels of deuren.

Hydraulische snelwissel

Aankoppeldeel verkrijgbaar in 6 verschillende varianten. Eindeloos assortiment accessoires en aanbouwdelen verkrijgbaar.

Dana Spicer assen

U heeft de keuze uit 45% sper en 100% sper met interne parkeerrem, elektrisch te activeren. Met een statische capaciteit van 12.000 kg per as.

Vast knikpunt en pendelas

Het vaste knikpunt in combinatie met de pendelende achteras zorgen voor een optimale stabiliteit. De chauffeur zal geen nadelige effecten ervaren zoals bij een los knikpunt. Zelfs in een geknikte stand behoudt de machine zijn ongekende kracht.

ROPS / FOPS Veiligheidsdak

Het 4-punts veiligheidsdak is voorzien van ROPS/FOPS-certificaat garandeerd de veiligheid van de bestuurder. Cabineversie op aanvraag.

Joystick inching

Met de inching functie is het mogelijk om met de 26PK machine met een hoge olieflow te werken en toch een lage rijsnelheid te behouden. De verhouding tussen rijsnelheid en hydrauliek opbrengst is eenvoudig in te stellen door middel van het scrollwieltje op de joystick.

Pitbull Power Pack

De 45PK Stage V machines maken gebruik van het door Peeters Group ontwikkelde Pitbull Power Pack. Via deze controller wordt alle kracht uit de machine optimaal benut en is de machine volledig aan te passen naar gebruikerswens. Deze instellingen zijn te bedienen via een mooi 7” full colour touch display. Hierop worden ook verschillende diagnoses weergegeven vanuit de unieke Pitbull Power Pack controller. Dit maakt het ook mogelijk om bijvoorbeeld een weegsysteem of cameraview te implementeren.

Hoge capaciteit werkhydrauliek

Elke Pitbull is uit te breiden met extra hydraulische functies. Met een olieopbrengst van maar liefst 51 liter/minuut aan 220 Bar is de Pitbull uitermate geschikt voor werk met verschillende aanbouwwerktuigen.

Krachtige Stage 5 Kubota Motor

De 4-cilinder compacte Kubota motor is zeer betrouwbaar. Een groot voordeel is dat de motor een hoog koppel kan leveren bij een laag toerental. Dit zorgt voor minder trillingen en is krachtiger in alle omstandigheden. De motor is bovendien onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in verschillende vermogens- en milieuklassen. Met deze Stage 5 motoren voldoet u aan alle huidige emissienormen.