Peecon voermengwagen succesverhaal

Win een Mini Biga!

Win één van de 200 Mini Biga’s

Wat moet je doen om kans te maken? Het is heel eenvoudig! Volg ons op Instagram, Facebook, en vul onderstaand formulier in op deze pagina en schrijf je in voor onze weggeefactie. Zodra je ingeschreven bent, maak je automatisch kans op het winnen van een van de 200 Mini Biga’s die we weggeven. Welke je ontvangt is afhankelijk van de voorraad (Mini Biga-emmer of Mini Biga-bouwpakket). Wees er snel bij, want op = op!

 

Wegens de grote belangstelling voor de Mini Biga’s zijn er geen exemplaren meer beschikbaar. Bedankt voor je interesse!

 

Als marktleider in de productie van voermengwagens en andere landbouwmachines, willen we jou de kans geven om iets bijzonders te winnen: een Mini Biga-emmer of Mini Biga-bouwpakket. De Mini Biga is ontwikkeld in de vorm van onze bekende Biga machine. Met zijn authentieke ontwerp en hoogwaardige kwaliteit is deze emmer een must-have voor elke landbouw- en machinefan.

 

Of claim jouw Mini Biga in de configurator

Ook kun je direct jouw Mini Biga claimen door een offerte aan te vragen voor de Peecon Biga Topliner of Peecon Biga Topliner Mammoet modellen. Configureer uw Peecon Biga Topliner (2 vijzel) of Peecon Biga Topliner Mammoet (3 vijzel) en ontvang een Mini Biga-emmer of Mini Biga-bouwpakket.

Na het verzenden van de offerte aanvraag nemen wij spoedig contact met je op.

 

 

Wij helpen u graag!

Het team van Peeters Group staat klaar om te helpen met al uw vragen over onze producten en diensten. Bel of mail ons via onderstaande contactgegevens en wij nemen z.s.m contact met u op.

Download de meest recente prijslijsten van Peecon, Tulip en Pitbull.

Prijslijsten

Bekijk onze productsheets

Productsheets