De elektrische Pitbull

Peeters Group komt in 2021 met een volledig elektrische Pitbull serie; de 50e serie, verkrijgbaar in elke gewichtsklasse.

De elektrische Pitbull

Door de grote vraag vanuit de markt, het besef dat elektrisch rijden vele voordelen oplevert en constante innovaties waar Peeters Group elke dag aan werkt, is de introductie van de elektrische Pitbull een feit. Door het gebruik van o.a. een onafhankelijke bediening van de hydraulica en de rijaandrijving. Dit in combinatie met een hoog voltage accupakket, zet de Pitbull een flinke stap in het assortiment.

Met het aanbod van 2 accupakketten, namelijk een 16kWh en een 24kWh pakket beide voorzien van 96 volt en een oplaadsnelheid van 2uur neemt de Pitbull een brede positie in, in de markt. O.a. de agrariër, de machinist, de hovenier en de stratenmaker zijn straks voorzien van een geruisloze, compacte zeer krachtige machine voor een betaalbare prijs.

Door het hoge vermogen wordt het zelfs mogelijk om elektrische aanbouwdelen aan te sluiten op het accupakket om deze te gebruiken zonder dat je prestaties verliest, integendeel!
Door de MIA/VAMIL subsidieregelingen is het nu nog interessanter om tot aankoop over te gaan. Dit kan dit jaar nog!

• Tot 36% MIA
• Tot 75% VAMIL
• 96V Accupakket
• 59PK / 43kW vermogen
• Uitzonderlijk lange actieradius

Bent u een jonge landbouwer? Dan kunt u wellicht ook gebruik maken van de POP3 Subsidie jonge landbouwers.

Neem snel contact op met ons verkoopteam voor meer informatie over de elektrische Pitbull en de MIA/VAMIL regeling!

De nieuwe pitbull

NIEUW: Pitbull X27-45crt

Met deze nieuwste generatie Common Rail Turbo (CRT) motoren in combinatie met onze Pitbull Power Pack controller wordt de maximale efficiëntie bereikt. De Power Pack controller communiceert met de motor en het oliepompsysteem en zorgt ervoor dat optimale vermogens worden gevraagd en geleverd wanneer nodig. Bij het accelereren van de shovel zorgt dit ervoor dat het toerental wordt geboost tot het maximale, waarna het zich stabiliseert en het toerental daalt.

Deze goed uitgebalanceerde toerenregeling zorgt voor een bijzonder laag brandstofverbruik.
Zoals u verwacht, is deze uitvoering ook uitgerust met de unieke inching; hierdoor kan er met hoge olieflow gewerkt worden en toch een lage rijsnelheid behouden worden.

 

GRATIS Pitbull muts!

Vraag nu een offerte aan via de configurator en ontvang een gratis Pitbull muts!*
Bent u al een gelukkige Pitbull bezitter? Stuur uw gebruikservaring met een toffe foto naar sales@peetersgroup.com en ontvang deze stoere muts alsnog!*

* Zolang de voorraad strekt.