50 jaar Tulip Roterra

Tulip roterra 50 jaar

50 jaar Tulip Roterra

Het is inmiddels al ruim 50 jaar geleden dat de Lelyterra het levenslicht zag. Al tientallen jaren produceert Peeters Group de rotorkopeggen onder de naam Tulip.
Om dit te vieren worden er 50 jubileummodellen gebouwd met aantrekkelijke voorwaarden, zoals een inruilkorting van €1.000,-. Vraag gratis en vrijblijvend meer informatie aan bij ons verkoopteam.

Tulip Roterra 302-35

Één van de topmodellen van Tulip is de Roterra 302-35. Met zijn gepatenteerde druppel tanden zorgt de Roterra voor een perfecte verkruimeling.

Al onze tanden worden gehard in 5 zones voor extra taaiheid. Hierdoor is de Tulip druppel tand goed bestand tegen slijtage en heeft hij een zeer lange levensduur. Door de dubbele lagering van de rotor in de goot is de machine extra stabiel. Aan de voorzijde van de machine zit standaard een steenbeveiliging. Deze voorkomt dat stenen tussen de rotoren klemmen. De verende ophanging zorgt ervoor dat de Roterra de ruimte heeft om de bodem te volgen. Voor iedere toepassing is er een specifieke tandwielcombinatie. Deze zijn eenvoudig en snel te wisselen aan de aandrijfkast.

Met een ruime keuze aan rollen kunnen wij aan ieders wens voldoen. De laatste jaren hebben we steeds meer te maken met lange perioden met droogte. Hierdoor is het belang van bodemstructuur groter dan ooit. Een goede aandrukking voor de capillaire opstijging en het vasthouden van het bodemvocht is een must geworden.

Vind hier uw Roterra naar keuze.