Peeters Group lanceert nieuwe website

nieuwe website

dPeeters Group heeft op 15-10-2020 haar nieuwe website online gepubliceerd. Voortaan kunnen klanten sneller en gemakkelijker kiezen uit ons grote assortiment landbouwmachines. In slechts een paar klikken vindt u de juiste machine, kunt u technische specificaties bekijken en tot slot zelfs direct online samenstellen met onze online configurator.

Peeters Group heeft meer dan 450 unieke landbouwmachines in haar assortiment. Van Biga voermengwagens, Bemestertanken, Cargo Gronddumpers tot Pitbull Compact loaders. “Om de toenemende online vraag naar onze machines beter te kunnen faciliteren hebben we besloten om een geheel nieuwe website neer te zetten. Op het platform kunnen bezoekers nu zelf eenvoudig een machine vinden en technische informatie bekijken. Met onze online configurator maken we het zelfs mogelijk om de machine compleet zelf samen te stellen” vertelt Sjors van Deursen, Commercieel Directeur bij Peeters Group.

Snelheid en gemak met de nieuwe website

Een enthousiast team van specialisten heeft de afgelopen periode hard gewerkt aan een gebruiksvriendelijke site. Maar ook het design is flink onder handen genomen. Wat eerst op drie verschillende websites stond, staat nu op onze nieuwe website. Hier worden alle producten van onze Peecon, Tulip en Pitbull merken overzichtelijk getoond. Hierdoor is het zoeken naar producten gemakkelijker en sneller geworden. “We zien dat met name de nieuwe generatie boeren  online gaat oriënteren wanneer ze op zoek gaan naar een nieuwe landbouwmachine. Voor ons is het dus noodzakelijk om niet alleen vindbaar te zijn, maar ook snelheid te kunnen waarborgen. Met deze website zijn we klaar voor te toekomst en voorzien we vele malen sneller in de toenemende informatiebehoefte van onze klanten” vertelt Dannie Peeters, CEO bij Peeters Group.

Configurator

Iedere boer heeft een machine nodig die naar zijn wensen is geleverd. Dit zorgt voor de optimale bedrijfsvoering. Met de nieuwe configurator is het mogelijk om machines compleet samen te stellen. Verschillende Peecon voermengwagens maar ook de Pitbull Compact Loaders kunnen naar eigen opties worden gemaakt met onze configurator. Hierdoor krijgt de boer een maatwerkmachine die aansluit bij zijn wensen. Hier kan uit veel opties worden gekozen van kleur tot banden en van aantal vijzels tot trekhaken. Vervolgens kunnen gebruikers van onze configurator de samengestelde machine direct downloaden. Het is zelfs mogelijk om eenvoudig een offerte aan te vragen op de door de klant samengestelde machine. Komende maanden werkt het team van specialisten door aan het platform zodat elke machine configureerbaar is. In de huidige vorm zijn de volgende machines te configureren:

De Toekomst

De visie van Peeters Group is dat iedere boer wereldwijd zeer eenvoudig zijn optimale landbouwmachine moet samenstellen met onze configurator. Om dit te realiseren is het team van engineers druk bezig met het ontwikkelen en klaar maken van de nieuwste machines voor deze configurator.