De Peecon voermengwagens

De Peecon voermengwagens

De Peecon voermengwagens zijn dé betrouwbaarste voermengwagens. Onze mengwagens evenaren elke dag weer de kwaliteit en betrouwbaarheid. Dit geeft bedrijfszekerheid aan u als ondernemer. Voor elke boer hebben wij de beste oplossingen, omdat wij verschillende voermengwagens van 6m2 tot wel 80m2 hebben in ons productgamma. Dagelijks zorgen deze Peecon voermengwagens voor een gemengd rantsoen. Hierdoor krijgt het vee altijd goed gemengd voer, wat zich weer doorvertaald in blije koeien, meer melk en beter vlees. Zo bent u voorzien met een voermengwagen voor betere kwaliteit.

Het merk Peecon is een van de submerken van Peeters Group. Het staat voor Peeters Constructies. Naast voermengwagens heeft het merk Peecon meer landbouwmachines onder zich zoals kipwagens en gronddumpers, machines voor mest- en transporttechniek en haaksystemen.

Download onze prijslijst

Soorten Peecon Voermengwagens

Voor elke boer hebben wij dé oplossing. Dat is waar wij in meedenken. Binnen de Peecon voermengwagens hebben wij een aantal soorten wagens zoals de getrokken voermengwagen, de zelfladende voermengwagen, de zelfrijdende voermengwagen en de stationaire mixers.

Getrokken voermengwagen
Getrokken voermengwagen

Onze getrokken voermengwagens

Bij het ontwerp van de getrokken voermengwagen is rekening gehouden met zo min mogelijk snijverlies. Dat zorgt niet alleen voor een aantrekkelijke prijs, maar dat is ook beter voor het milieu. Door de rubberen verhoogrand wordt de inhoud van de machine verhoogd. Deze mengwagen zorgt niet alleen voor continuïteit, maar ook voor een homogeen rantsoen.

Bekijk onze getrokken voermengwagens
Twin pacman future zelfladende voermengwagen
Twin pacman future zelfladende voermengwagen

De zelfladende voermengwagens

De zelfladende voermengwagen is voorzien van een Future mengkuip in combinatie met een beladingssysteem en kuilhapper. Daarnaast is hij uitgerust met twee hydraulisch bedienbare losdeuren. Dit zorgt voor een goede dosering van het rantsoen. Omdat de voermengwagen voorzien is van rechte zijwanden, zorgen deze ervoor dat ook structuurarme rantsoenen perfect gemengd worden.

Bekijk onze zelfladende voermengwagens
Twin rapide zelfrijdende voermengwagen
Twin rapide zelfrijdende voermengwagen

De zelfrijdende voermengwagens

De zelfrijdende voermengwagens zijn voorzien van een eigen cabine en een eigen laadfrees, zodat de wagen zelf het voer kan uithalen. Daarnaast is deze wagen voorzien van een Future mengkuip. Deze zorgt weer voor de perfecte homogene menging van het voer.

Bekijk onze zelfrijdende voermengwagens

De stationaire mxiers

De stationaire mixer is standaard voorzien van één losdeur en kan worden aangedreven door een elektro- en/of brandstofmotor. De unieke Peecon Double Action vijzel kan daarnaast zorgen voor een snelle en homogene menging, waardoor iedere veestapel kan worden voorzien van een nauwkeurig en homogeen gemengd rantsoen.

Bekijk al onze voermengwagens
Peecon voermengwagen succesverhaal
Peecon voermengwagen

“10% meer melkopbrengst dankzij Peecon topliner”

Dries Sweep

Landbouwbedrijf Sweep

Tijs Vissers Voermengwagen

“Perfectie in loonvoeren met de Peecon Biga mengwagen”

Tijs Visser

Peeters Group, the Dutch innovators

Peeters Group staat voor innovatieve, solide en goed geprijsde landbouwmachines. Het startte in het jaar 1973 waarin Piet Peeters Tractorhandel de Bloken startte met een kleine werkplaats in Achtmaal. Hieruit volgt dat we nu bijna 50 jaar later uitgegroeid zijn tot Peeters Group met 4 productielocaties in Nederland en meer dan 100 dealers wereldwijd.

Innovatie zit in ons DNA. Wij zijn the Dutch innovators. Sinds het begin van Peeters Group in 1973 staat innovatie bij ons centraal en denken we continue aan verbeteringen. Het doel van onze innovatie is om het leven van boeren eenvoudiger te maken met onze machines en meer dan alleen een machine te verkopen. Via ons dealernetwerk wereldwijd vind je onze machines in de beste agrarische en industriële bedrijven over de hele wereld.

Naast Peecon heeft Peeters Group nog 2 andere merken: Tulip en Pitbull. Elke dag werken we met een team van enorm veel specialisten aan onze machines. Hieruit volgt dat Peeters Group echt voor innovatie, kwaliteit en service staat. Na bijna 50 jaar, vele prijzen, onderscheidingen en ruim 500 unieke machines in het productgamma, blijven we nog steeds innoveren en groeien.

Al bijna 50 jaar passie voor het vak met een glimlach. Ons team van specialisten staat al vele jaren voor u klaar om te helpen met al uw vragen en passende adviezen over onze producten en diensten. Met op elke discipline de juiste mensen weten we het leven van onze klanten eenvoudiger te maken.

Voermengwagens bij koeien

Jouw eigen voermengwagen samenstellen

Configureer nu zelf uw Peecon voermengwagen. Zo weet u zeker dat uw machine helemaal past bij uw wensen.

    • Directe indicatie van de totale brutoprijs
    • Bepaal zelf kleur, vermogen, verlichting en meer
    • Direct inzicht in de prijs per optie
    • Download gratis uw configuratie
Configureer nu jouw eigen voermengwagen

Onze voordelen

Download onze brochures

Al onze Peecon mengwagens zijn van echte kwaliteit. De speciaal ontworpen vijzels zijn van versterkt staal gemaakt, waardoor het veel sterker is. Bovendien zijn onze Biga mengwagens onderhoudsarm en tijdsbesparend. Dat betekent dan ook dat het zorgt voor een homogeen rantsoen. Daardoor wordt het vee gezonder, zorgt het voor meer melk- en vleesproductie en betere resultaten. Benieuwd naar wat de specificaties per voermengwagen zijn? Bekijk de productcatalogus of ga langs bij een van onze dealers.

Wij hebben wereldwijd dealers van Peeters Group

Zoekt u een dealer bij u in de buurt? Bekijk hier ons dealernetwerk wereldwijd en bij u in de buurt.

Bekijk onze dealers

Het stopt niet bij voermengwagens

Neem vrijblijvend contact op

Wij staan voor innovatie. Naast voermengwagens biedt Peeters Group een ruime collectie aan landbouwmachines met de drie merken Peecon, Pitbull en Tulip; van bemestertanken tot kipwagens en haaksystemen, van kunstmeststrooiers tot mini-shovels. Op deze website vindt u brochures en product sheets met alle technische informatie. Daarnaast vertelt ons team u graag meer over de mogelijkheden en oplossingen die Peeters Group u kan bieden. U wilt graag een keertje om tafel voor een Peecon, Pitbull of Tulip machine? Stuur ons een mailtje en we plannen graag een gesprek in!