Handelsonderneming C.J. Klep B.V.

header Klep

Pitbull dealer West-Brabant – Handelsonderneming C.J. Klep B.V. is al jarenlang een trouwe klant van Peeters Group. Sinds de oprichting in 1973 staat het bedrijf voor kennis, service en een goede relatie met klanten. Het bedrijf adviseert al jarenlang enkel hoge kwaliteitsproducten aan haar klanten. Juist om die reden zijn ze ingestapt tot het dealerschap voor de Pitbull machines. Lees in dit artikel meer over de succesvolle lancering van de Pitbull Compact Loaders.

In korte tijd een groot succes met de Pitbull Compact Loader

De Pitbull is een veelzijdige machine en is in vele sectoren inzetbaar, vandaar onze keuze om in het dealerschap te stappen. We zijn in alle sectoren van de agrarische sector actief. Daarnaast behoren ook bedrijven in de bouw en het grondverzet tot de klantenkring. De Pitbull is uniek in zijn soort, heeft nog ruimte voor ontwikkelingen en we kijken met vertrouwen uit naar de toepassingen van de Pitbull die nog op de markt gaan komen: zoals grotere, kleinere en elektrische uitvoeringen. Klanten die de Pitbull reeds gebruiken, ervaren deze als een sterke, stabiele en degelijke machine. Kortom een shovel voor de toekomst.

midden-Klep

Over handelsonderneming Klep

Handelsonderneming Klep bestaat als BV officieel sinds 1973. De handel startte echter al in 1958 met Kees Klep sr., destijds begonnen met het verkopen van groentezaden. Langzaamaan breidde hij zijn handel uit en nam ook gereedschap, gewasbescherming en spuitapparatuur mee. Een aantal jaren daarna besloot hij voor zichzelf te beginnen en zich volledig met de handel te gaan bezighouden. Vandaag de dag is het aanbod van Klep zeer uitgebreid en divers, verdeeld in de volgende sectoren: Agro, Safety, Techniek en Bedrijfskleding. Dagelijks worden klanten en particulieren beleverd met de eigen leveringsservice. Voor de huidige directeuren Wil en Corné Klep is het leveren van toegevoegde waarde in de vorm van kennis, kwaliteit, service en relatie de enige manier om in de markt te staan. Net zoals Kees sr. dat op zijn manier deed in zijn tijd. Corné:

“Opa schoof regelmatig aan de keukentafel aan bij klanten om gezellig te kletsen. Hij bracht vaak nieuws en men luisterde graag naar zijn verhalen. Nu zitten we op kantoor in plaats van aan de keukentafel, maar een goede relatie met onze klanten staat nog steeds centraal.”